≡ Menu

Bezbolan razvod

Rastala sam se sa suprugom kao da smo išli na vjenčanje.

Odvjetnik me pitao: Gospođo, da li vi tako dobro glumite ili vam je stvarno svejedno nakon 17 godina braka?

Suprug je pio i često ga nije bilo kod kuće i imao je druge žene.

Bila sam vrlo nesretna i pitala se zašto se to meni dešava. Noćima nisam spavala, budila se,čekala ga i brinula se da li će doći ili ne.  Koliko puta bi noću gledala naše djete i brinula se da ga nećemo povrijediti. Htjeli smo mu dati sretnu familju, ali sve se okrenulo drugačije. Umjesto da bih mirno spavala, pitala bih se sto puta, gdje griješim i zašto muž radije ostaje vani nego dolazi kući. Što moram promjenuti? Toliko pitanja, toliko trpljenja, a ujutro crni podočnjaci. Počelo mi je trpjeti i zdravlje. Osjećala sam se slaba i iscrpljena, srce mi je često lupalo, ostajala bih bez zraka i završavala na hitnoj. Pila sam tablete za smirenje. Molila sam se za pomoć ili da se moj brak popravi ili da imam snage da se rastanem.

Jednog sam dana pročitala o Aiping Wang kako uspješno pomaže ljudima u rješavanju najrazličitijih problema i prvi dan kad sam došla kod nje na tretman, osjetila sam da ću kod nje dobiti pomoć i rješiti moj problem.

I zaista, svakodnevni energetski tretmani i edukacija pomogli su mi da se smirim, da više razumijem što je život, da moram čuvati svoje zdravlje, jer je to na kraju najvažnije. Lupanje srca bi se iz dana u dan smanjivalo, počela bih mirno spavati i prestala uzimati ljekove i odlaziti na hitnu. Postala sam nova osoba, svaki dan sam bila mirnija, opuštenija i sretnija.

Suprug nije htio samnom na tretmane i vidjela sam, da jednostavno nije spreman da odustane od svog načina života. Zbog zdravlja kojeg sam dobila na energijskim tretmanima, postala sam snažnija i uopće bila sposobna početi  rješavati probleme u našem braku.

Prestala sam se okrivljavati , plakati i žaliti samu sebe. Vidjela sam da muž nije spreman da se mijenja i da preuzme odgovornosti braka…. i odlučila sam započeti moj novi život, ali bez njega.

Svakodnevni tretmani su mi pomogli da prihvatim razvod mirno, dogovorili smo se kao prijatelji i sporazumno se rastali, bez svađe i mržnje. Još i danas se čujemo i ostali smo u dobrim odnosima, jer imamo jednog sina koji voli i posjećuje svog tatu i njegovu novu obitelj.

Zahvalna sam majstorici Aiping Wang jer je stvarno moj razvod bio kao odlazak na vjenčanje.

Next post:

Previous post: