≡ Menu

Danas sam zdrava i sretna

Prije nekoliko godina imala sam sreću susresti  Aiping Wang Fulepp i njezin jedinstven način edukacije i iscjeljivanja. Još od rane mladosti pratili su me  problemi koji su se manifestirali kao psihička preosjetljivost, strahovi, nesanice, problemi s komunikacijom, koncentracijom, imunitetom. Sve teže mi je bilo tako funkcionirati i jedino rješenje je bilo da kompletno promjenim svoj život, način razmišljanja za što nisam imala niti snage niti znanja. S vremenom sam gubila volju i motivaciju, a moje zdravlje je bilo sve lošije.

Na tretmane Aiping Wang Fulepp došla sam prilično iscrpljena. Sjedila sam u grupi ljudi i jedino što sam uspjela reći je da me strah.

Slušala sam ljude koji su govorili kako su dolazeći na tretmane ozdravili, poboljšali svoje odnose, dobili željeni posao,riješili probleme koje su pokušavali riješiti na sve postojeće načine, ali bez uspjeha….Već nakon prvog puta osjetila sam veliko poboljšanje, dobila sam puno energije koja je izbrisala umor, nesigurnost i razbistrila mi um. Dan za danom nastavila sam dolaziti i nisam propuštala niti jedan termin. Već nakon mjesec dana moje zdravlje se popravilo, organizam se izbalansirao i nestali su svi psihički i fizički simptomi. Počela sam se mijenjati jer se moja životna energija promijenila. Time se promijenio i moj pogled na život, razumijevanje i ponašanje. Na tome se i temelji edukacija Aiping Wang koja svojim znanjem o životnoj energiji i prirodnim principima kroz govor i relaksaciju prenosi  snažnu pozitivnu energiju koja utječe na zdravlje i svaki aspekt  života. Danas sam zdrava i sretna zahvaljujući  ovom jedinstvenom principu Aiping Wang i željela bih  da se njim upozna što više ljudi.

Martina