≡ Menu

Ana, neplodnost, 31…

trudnica sa cvijecemMoj život je krenuo potpuno drugačijim smjerom kada sam se trebala suočiti sa činjenicom koju mi je saopćio liječnik, a to je neplodnost. Teško sam prihvatila dijagnozu i nikako se nisam mogla pomiriti sa situacijom da nikada neću moći ostati trudna i roditi dijete. Postala sam depresivna i počela sam patiti od nesanica koje su postajale sve učestalije.

Tada sam bila dvije godine u braku, prilično zadovoljna svojim životom, poslom i prilikama koje su mi se otvarale. Međutim, nakon što sam doznala da sam neplodna postala sam nesigurna, izolirala sam se od prijatelja i osjećala krivnju što se reflektiralo i na moj odnos sa suprugom. Jednom prilikom jedna kolegica mi je predložila da krenem na energstske tretmane kod Aiping Wang gdje ljudi postižu nevjerojatne rezultate za zdravstvene probleme koje godinama pokušavaju riješiti uz pomoć medicine i različitih metoda, ali bez uspjeha. U početku sam bila malo skeptična, činilo mi se nemogućim, ali sam ipak poslušala savjet.

Nakon prvog tretmana osjećala sam toplinu u rukama, nogama i cijelom tijelu, pokrenula mi se već dugo vremena zablokirana cirkulacija. Osjećala sam se lagano i poletno. Te noći, nakon dugo vremena zaspala sam bez ikakvih problema, a san je bio dubok i kvalitetan. Gđa Aiping Wang rekla mi je da za moj problem nema nimalo sumnje u pozitivan ishod, samo da  trebam  kontinuirano dolaziti na tretmane svaki dan najmanje tri mjeseca i pridržavati se uputa. Ja sam osjetila veliku sigurnost i povjerenje te sam odmah odlučila da ću najmanje tri mjeseca posvetiti sebi i svom zdravlju. I tako sam svako jutro dolazila na tretman koji se sastojao od snažnog prijenosa pozitivne energije kroz komunikaciju s Aiping Wang. Isto tako, posebno sam uživala u relaksaciji i shvatila sam da zapravo nikada u životu nisam bila opuštena iako sam davala dojam prilično staložene osobe. U prva dva tjedna postala sam mirnija, otvorenija i nisam više osjećala pritisak i stres na poslu.

S vremenom su nestale  nesanice i depresija. Moja komunikacija sa suprugom se poboljšala i postala sam puno sretnija. Moje psihofizičko stanje se popravljalo iz dana u dan. Naučila sam otpustiti svoje fizičke i emocionalne blokade i dobiti više energije. Sve više sam uživala u životu ne razmišljajući o svom velikom problemu. Stekla sam zdrave životne navike i naučila puno toga što mi niko još do sada u životu nije mogao objasniti, o zdravlju, o odnosima, životu općenito.

Nakon tri i pol mjeseca otišla sam na pregled kod ginekologa i ostala sam iznenađena kao i on. Bila sam trudna što je prema medicinskoj dijagnozi bilo nemoguće jer je moja neplodnst bila uzrokovana hormonalnim poremećajima i deformacijom maternice. Odlučila sam i  dalje dolaziti na tretmane kako bih održala zdravu trudnoću i  stvorila zdrave uvjete za svoje dijete. U tom periodu stekla sam neprocjenjivo životno znanje i edukaciju uz snažnu pozitivnu energiju i danas sam sretna majka zdravog djeteta, imam kvalitetan život i sretna sam što svoje iskustvo mogu podijeliti sa svima koji se susreću sa nepremostivim životnim problemima.

Next post:

Previous post: