≡ Menu

Zahvalan sam Aiping Wang Fulepp za sve što me je naučila

Prije skoro 14 godina slušao sam svoje prijatelje kako pričaju o Aiping Wang Fulepp. Sve mi je bilo čudno i moram priznati da me nije privlačilo. Prijateljica koja je tada pohađala tretmane Aiping Wang je pričala o svojim rezultatima i mogućnostima te Majstorice sa takvim ushićenjem da mi je to izgledalo pretjerano. Rekao sam im to otvoreno i otišao na drugi kraj sobe da to ne slušam.

Igrom slučaja sam ipak završio na tim tretmanima. Ti isti prijatelji su uz izlazak na večeru uklopili i odlazak na tretman. Ne želeći da ostanem sam otišao sam. Mislio sam “Što mogu izgubiti?”

Prvih 10 minuta sam više promatrao prostor i ljude oko sebe, nego što sam gledao u Aiping Wang. Ona je sa pozornice pričala sa samo par ljudi. “Ništa posebno” – mislio sam. Polako se priča razvijala o zdravlju, odnosima, životu… i postajala mi je sve zanimljivija. Po završetku nisam više imao čudan osjećaj niti odbojnost, ali mi je sve izgledalo kao jedna logična životna filozofija. Ono što me iznenadilo je moj spirit i energija koju sam imao za vrijeme cijele večeri. Bio sam nekako lagan, sretan bez nekog posebnog razloga. Kako to da sam nakon tretmana i samo slušanja njenih riječi puno opušteniji i jasniji u glavi?

Sve me to ponukalo da i slijedeći dan dođem na tretmane. Ovaj put bez prijatelja.

Svakih par minuta sam imao osjećaj koji sam do tad imao samo ako sam pogledao jako dobar film ili pročitao izuzetnu knjigu.

Dolazio sam svaki dan u idućih par mjeseci na tretmane sve dok Aiping Wang nije otišla iz Zagreba. To što sam dobio u tom periodu mi je potpuno promijenilo život. Postao sam opušteniji, pozitivniji, otoreniji…

Iako nisam ni očekivao, riješio sam problem krvarenja iz nosa koje sam imao svako proljeće.

Zahvalan sam Aiping za sve što me je naučila i dala mi tehnike koje koristim svaki dan u svom životu; na svom zdravlju, zdravlju svoje djece i obitelji.