≡ Menu

Osam godina sa Majstoricom Aiping Wang

U program koji vodi majstorica Aiping Wang  uključena sam u posljednjih 8 godina. Moje iskustvo programa je od samog početka vrlo intenzivno i životno.

Neposredno prije no što sam pristupila programu bila sam u teškom psihičkom stanju,  u fazi u kojoj sam proživljavala ponovno očevu smrt jer sam samo par mjeseci prije saznala istinu o njegovoj smrti koja je bila sakrivana od mene godinama prije. Ta faza za mene bila je posebno bolna jer  sam morala, već ionako psihički slaba, proživljavati istinu o tome da je moja obitelj lagala meni , kako bi me zaštitila kao dijete, ali opet s potpuno krivim namjerama i razlozima.

Uglavnom, po dolasku kod majstorice u vrlo kratkom roku rezultati su bili vidljivi kako meni, tako i mojoj okolini. Ljudi oko mene primjetili su da sam mirnija, staloženija, stabilnija, veselija. Sama sam vidjela da sam stabilnija, i da u meni više nema toliko nervoze, nemira, ljutnje, žalosti i depresije.

To su bili prvi rezultati već nakon par tjedana dolaska i prakticiranja programa. Drugi rezultati su uslijedili tijekom vremena.  Prvenstveno su uslijedili u području veza,  kada sam upoznala svojeg sadašnjeg supruga. Drugi rezultati uslijedili su u području biznisa, pronašla sam zaposlenje koje nikad nisam mislila da ću raditi, u području  ljudskih resursa. Danas sam došla do funkcije izvršnog managera u jednoj od vodećih agencija za zapošljavanje u zagrebačkoj regiji.

Daljnji rezultati uslijedili su u razvoju veze s mojim suprugom, tada još dečkom. Danas imamo jednomjesečno djete, iako sam se godinama jako bojala poroda i trudnoće općenito. Porod je prošao maksimalno u redu, doktori su rekli da je moj slučaj slučaj iz stručne literature jer sam po brzini poroda prije potpala u grupu žena koje su rađale više puta,  a ne prvi puta kao što je stvarna situacija.

Prije 3 godine bila sam s majstoricom Aiping Wang na intenzivnom programu  u Kini koji je trajao 12 dana. Nakon tog programa uslijedili su  značajni rezultati u poslu što je kompaniji gdje sam zaposlena donjelo velike profite.

Danas kada sam postigla rezultate u svim većim segmentima mojega života, koristim program i ideologiju za daljnji osobni razvoj, u smislu razvoja svijesti o životu i duhovne svjesnosti. Program mi daje naputke za svakodnevni  život, koji je u današnje vrijeme postao  vrlo složen, daje mi snagu, energiju i upute za  život, a to je ono što je najvrijednije. Primjenjiv je! Djeluje!

MIRTA MARAK, Durmitorska 19, Zagreb, JMBG 10006976335068, telefon 00385 91 891 05 94.