≡ Menu

Ja sam zdravija, mirnija i zadovoljnija u svemu

Kada sam prije 13 godina dobila priliku da se uključim u program koji i danas vodi Aiping Wang, moja životna situacija bila je vrlo teška. Moje psihičko i fizičko stanje bilo je potpuno narušeno. Godinama sam uzimala lijekove radi povišenog krvnog tlaka, hormone, te različite lijekove za psihičke tegobe koje sam imala. Osjećala sam se nesposobnom i otišla u invalidsku mirovinu. Do tada sam već imala 5 operacija te imala mnogo tjelesnih povreda. Živjela sam u lošem braku jer moj suprug je bio alkoholičar, podizala sam osjetljivo dijete i brinula o bolesnoj majci.

Nakon kratkog vremena što sam bila uključena u program Aiping Wang moja situacija se počela mijenjati. Najprije sam našla dobar posao, a onda su se počeli nizati rezultati na području zdravlja, braka, mog djeteta.  Moja je majka, zahvaljujući programu, doživjela duboku starost od 93 godine, a i drugi bliski mi ljudi oko mene su dobili rezultate.

Osjećam da moj život postaje svakim danom sve bolji, ja sam zdravija, mirnija, i zadovoljnija u svemu, što me ispunjava zahvalnošću prema ovom vrijednom programu.

MARIJA CRNKOVIĆ, Zagreb