≡ Menu

Vlasta Jurinjak Vidović

Na tretmane majstorice Aiping Wong počela sam dolaziti prije 12 godina. U to vrijeme tražila sam nešto, neki mir, unutarnje zadovoljstvo koje nisam imala. Bila sam vrlo nervozna osoba s oštećenim jetrima  zbog bolesti u ranom djetinjstvu i slabim bubrezima što je još više potenciralo moj nemir i nervozu, a što u to vrijeme nisam znala. Nakon svakog tretmana osjećala sam se nevjerojatno smireno i sretno. Na tretmane sam odlazila povremeno, kad bi osjetila potrebu, a u međuvremenu opuštala bih se kod kuće i na  poslu onako kakao sam učila na tretmanima. Često bih nagovorila i moje klijente da se sa mnom opuštaju prije početka rada jer je to stvaralo posebnu atmosferu i dobru energiju,nakon čega bi bilo puno lakše i brže odraditi posao.  Po struci sam revizor i često sam bila u situaciji da klijenti očekuju pomoć u rješavanju nekih složenih poslovnih problema. Nakon privatnih poslovnih tretmana koje sam imala s majstoricom Aiping,  mnogi problemi mojih klijenata jednostavno bi se riješili, a da  nisam ni znala kako.

Polako mi se počeo otvarati jedan novi svijet, jedan sasvim drukčiji pogled na život, spoznaja da prirodna  energija na neki način snažno utječe na naš život kroz sve njegove razine i oblike.

Prije dvije godine, kad je moj tata završio u bolnici s poremećenim krvnim pritiskom, vrtoglavicom, jakom depresijom, s opasnošću moždanog udara i s vrlo lošim prognozama liječnika, uopće nisam dvojila što treba poduzeti. Oba roditelja odvela sam na rejuvenation tretmane kod majstorice Aiping koja je srećom, u to vrijeme bila u Zagrebu. Nakon  svega par tretmana moj se otac vidno oporavio, a mama je riješila svoje česte upale i povišenu sedimentaciju kojoj se nije znao uzrok. Moji roditelji i dalje dolaze na rejuvenation tretmane i odličnog su zdravlja unatoč godinama.

U međuvremenu sam počela voditi rejuvenation centar u Krapini pa imam priliku svaki dan iznova gledati  zadivljujuće djelovanje energije kroz rezultate naših klijenata. Ja i dalje treniram i učim od majstorice Aiping. Svakim danom stječem  nova znanja o prirodnoj životnoj energiji što mi daje  dublje razumijevanje  života, zbog čega sam sretna i neizmjerno zahvalna. Polako i sigurno ulazim u ogromnu riznicu znanja čija vrata sam tek malo odškrinula.

Next post:

Previous post: