≡ Menu

Loša cirlukacija i diskus hernija 7mm

Moje ime je Štefica Čižmek-Ivanić i prije pet godina imala sam velikih problema sa zdravljem. Slabe bubrege, vrlo lošu cirkulaciju, nizak tlak, kroničnu alergiju i diskus herniju 7mm između L4 i L5 kralježnika, zbog čega sam trebala ići na operaciju. Liječnici mi nisu garantirali uspješnost  operativnog zahvata s napomenom da ne riješavaju uzrok već samo posljedicu problema.

Suočena s činjenicom da je moj tata zbog loše i slabe  cirkulacije dobio gangrenu i amputirao desnu nogu, a mama imala velikih problema sa bubrezima, bila sam svijesna da sam genetski nasljedila dosta problema od svojih roditelja i da ih trebam riješavati iz korijena.

Tražeči siguran i učinkovit naćin kako zaista riješiti svoje zdravstvene probleme saznala sam za gđu. Aiping Wang Fulepp i njezin prirodan naćin iscijeljivanja i  odlučila se prepustiti u njezine ruke.

Več kod prvog tretmana sa gđom. Wang bolovi u kralježnici i desnoj nozi, koje sam  godinama i mjesecima trpjela nestali su, osjetila sam  jaku i  snažnu energiju i znala sam da sam na pravom putu i da ću na taj naćin sigurno ozdraviti.

Kroz edukacijske tretmane, relaksaciju i specifične vježbe iz dana u dan uz vodstvo gđe. Wang uspjela sam ići preko svojih slabosti i na prirodan naćin dobiti zdravlje.

Majstorica gđa. Wong spasila mi je život i on  je sada zdrav i kvalitetan, ispunjen i koristan. Prema njoj osjećam duboko poštovanje i veliku zahvalnost.

Pozdrav Štefica