≡ Menu

Ivana

Na tretmane Aiping Wang Fulepp došla sam 1996. Sa svojih 20 god. U to vrijeme imala sam probleme sa menstrualnim ciklusom koji je bio prilično neredovit. Niti liječnici nisu mi dali pravu dijagnozu.Terapiju koju su mi pripisali su bili hormoni, no ja sam odbila takvu terapiju i tražila sam neku drugu opciju.

Slučajno, iz znatiželje sam došla na jedan od energetskih tretmana Aiping Wang i shvatila da svoj problem mogu riješiti na posve prirodan način.                                                                                          Kroz energetske tretmane   moje menstruacije su se  normalizirale što je isto tako utjecalo pozitivno i na moje emocije. Postala sam sretnija, otvorenija i hrabrija.

Od 1996. pa sve do danas  intezivno se educiram kod Aiping Wang. To znanje koje sam dobila sada koristim u svom životu i prenosim  drugim ljudima kao djelatnik – prezenter E Rejuvenation-a.

Kroz sve ove godine educiranja shvatila sam koliko je znanje kako ostati zdrav, sretan, opušten,… neprocjenjivo. Svim  srcem zahvalna sam Aiping koja mi je to znanje prenjela.

Next post:

Previous post: