≡ Menu

Blagi srčani udar i teško disanje

Jedan dan kada sam mislila da sam opuštena i da uživam u životu jer sam sa svojim suprugom otišla na ples, doživjela sam blagi srčani udar.

Počela sam teško disati, prsti na rukama su se počeli kvrčiti, užasno sam se preplašila da ću umrijeti.

Suprug me je odvezao na hitnu gdje nisu ništa ustanovili nakon pregleda, osim što su mi dali inekciju za opuštanje i predložili mi da se opuštam jer mi je tijelo napeto.

S obzirom da sam bila odgajateljica u vrtiću, vrlo mlada, puna entuzijazma i željela se dokazati da mogu puno davati i doprinositi u svom poslu, napetost se pojačavala i bila sam sve manje opuštena.

Nisam se usudila nigdje putovati jer su napadi teškog disanja i lupanja bili sve češči i jači.

Svaki mjesec, u početku jednom a kasnije i dva puta odlazila sam na hitnu gdje bi dobila inekciju za opuštanje i savjete da se smirim i opušteno živim, a kako, to mi nitko nije savjetovao.

Liječnici su me slali kod psihijatra na terapije uz naravno dodatne lijekove koji su me samo još više bacali u depresiju i mrtvilo.

S obzirom da  sam kod kuće imala primjer majke koja je cijeli svoj život bila bolesna, da bi na kraju i ostala bez noge uz hrpe lijekova koje je svakodnevno koristila, odlučila sam ne završiti kao moja majka već naći drugo rješenje.

U potrazi za novim životom, pročitala sam u časopisu za gospođu Aiping Wang i otišla na jedan tretman.

Nakon jednog tretmana osjetila sam da je to ono što sam cijeli život tražila, znanje o kvalitetnom načinu života.

Naučila me kako da se opustim, kako da uživam u životu i sada nemam više nikakvih problema sa zdravljem. Doktor za mene više ne postoji.

Osječam se sada sa pedeset poletnije i zdravije nego sa 22g.

Ljubica