≡ Menu

ROZALIJA ELEZI I SIN

Ja sam došla iz Beča. Ja sam bolovala 2 godine u Austriji.  Svašta su probali sa mnom,  infuzije, akupunkturu , ali nije mi pomoglo ništa. I na operaciju su me slali , slali su me od bolnice do bolnice,  ali to meni nije pomagalo ništa. Kad sam došla do operacije ,

onda su mi rekli da me mogu operirati , ali da ću ostati invalid u kolicima, da više nikada neću hodati. I onda sam rekla zašto da me režete  bez razloga. Pa kažem maknite mi barem bolove , oni kažu ne garantiramo ti ni 90 % . Ništa mi nije pomoglo , sve samo gore i gore. Onda je moja kćerka pročitala u novinama , kaže mama pročitaj ovo. Rekla mi je kad si probala sve, probaj i ovo. I onda sam joj rekla ako mi pomognu samo trećinu što piše od ovoga bit ću sretna. Kad sam došla , sjedila sam 40 minuta i nakon toga nisam osjećala nogu, kao da je mrtva. Onda sam počela osjećati vrućinu u kičmi koja je prelazila u nogu. Nakon toga sam se mogla sagnuti i raditi što hoću.

Gđa Aiping Wang Fulepp mi je rekla da se dignem i hodaj. Ja sam mislila da sam luda, probala sam hodati i ništa mi nije bilo. Dignem se i još mi nije dala noga potpuno da hodam,  nije prošlo 10 minuta, ona je rekla digni se hodaj! Ja sam htjela uzeti štap, a moj brat kaže ne, hodaj bez štapa. Ja se dignem i hodam, sve normalno, kao da nikad nisam imala štapove. Sama sebi nisam vjerovala da je to moguce. Gđa kaže da idem dalje. Ja sam se osjećala tako dobro. Taj dan ja sam vidjela da sam zdrava , ali ja opet sama sebi kažem to je nemoguće.

Možda kad sam ovdje unutra kod nje onda će mi biti dobro.

Čim izađem opet ću biti nazad na starom. Nazvala sam djecu u Austriju i rekla im što se događa. Oni su rekli : Mama mi ti ne vjerujemo dok te ne vidimo da ti hodaš bez štapova. Ja sam bila 7 mjeseci u kolicima i poslije sam se mučila sa štapovima. Nisam mogla ići  nikad nikuda. Danima sam bila u kući. Po 30 komada tableta sam pila na dan. Nisam imala više volje da živim. Ja sam najsretnija sad, kad mi je dobro.
Ja sam se sad uvjerila. Moj sin je bio jako bolestan, imao je glavobolje i povraćao je,  bio je kod doktora. On je za 3 dana ovdje ozdravio. Rekao je da je toliko sretan ,da ne povraća, ne boli ga glava. Bio je tako raspoložen. Prije više nije htio niti izaći van sa društvom. Samo kuća – posao. Sad je on super. Ja sam najsretnija i zahvaljujem puno Aiping Wang Fulepp. Hvala puno.