≡ Menu

Faketa Mesić

Zovem se Mesić Faketa. Imam 49 godina. Imala sam puno problema sa zdravljemih, svih pomalo, problem sa tlakom, depresijom, sa jetrom, a u zadnje vrijeme, što me je i dovelo tu, cista koju sam imala na vratu, tj. na štitnjači. Ona mi je pravila velike probleme, a najveći problem mi je pravila prilikom gutanja, tako da me prosto strah ulovio kad trebam progutati, ja se sva zgrčim, ne mogu. Doktori su mi preporučili operaciju, i ja sam onda došla tu.

Danas sam tu 12 dana, osjećam se dobro, ciste više skoro ni nema. Jučer sam bila na kontroli, i doktor je to pipo, i pošto ja nisam nikakve lijekove uzimala, on se čudi  kako je nema. Naime ja nisam rekla da dolazim ovamo, pošto ni ne poznam dobro tog doktora jer sam svega dva puta bila kod njega, jer ne živim tu. Tako da, ja stvarno što se tiče toga sad nemam nikakvih problema.

Rekla sam gospođi Aiping Wang da nemam više problema sa mjehurom, da sam se sad oporavila i fizički i psihički, u stvari i tijelo i dušu. Sad se moram još malo uljepšati i trebam skinuti jedno 5 kila. Barem toliko da ne mjenjam garderobu. I sad… osjećam se preporođeno. Kao nova sam.

Next post:

Previous post: